De kaart gebruiken

The map shows all charging points in the BeNeLux.

De kaart toont alle laadpunten in de Benelux.

Navigatie

• Gebruik de zoekbalk linksboven om snel naar een adres te navigeren.
  • Gebruik de knoppen ‘+’ en ‘-’ rechtsonder om in en uit te zoomen.  Je kunt ook aan het muiswiel van je pc draaien of een knijpbeweging met je vingers maken op het scherm van een mobiel apparaat.
  • De laadpalen hebben verschillende statussen:
    • Een blauw laadsymbool betekent dat de laadpaal momenteel bezet is en de aansluitingen niet beschikbaar zijn.
    • Een groen laadsymbool betekent dat een of meer aansluitingen momenteel beschikbaar zijn.
    • Een cirkel met een nummer betekent dat er meerdere aansluitingen beschikbaar zijn.

Informatiepaneel van de laadpaal

Klik op een laadsymbool om het informatiepaneel van de laadpaal te openen. Hier vind je de volgende informatie:

• Adres van de laadpaal
  • Informatie over tarieven:
    • Klik op het symbool (!) om specifieke supplementen of tarieven te raadplegen.
    • Is de informatie over tarieven op sommige laadpalen niet beschikbaar?
      • Sommige tarieven zijn nog niet bekendgemaakt.
    • Laadvermogen in kW van de laadpalen
    • Beschikbare slots

Legenda van kaart