Een organisatie bewerken

Als je je bedrijfsgegevens wilt wijzigen, heb je de rol van Beheerder / Fleetmanager (Administrator / Fleet Manager) nodig.  Stap voor stap:

1. Klik op het tabblad ‘Beheer’ (Administration).
  2. Klik links op ‘Organisatie’ (Organisation).
  3. Zoek de organisatie die je wilt bijwerken en klik op de naam ervan.
  4. De organisatie en de gegevens ervan worden geopend.
  5. Rechtsboven bevindt zich een blauwe knop ‘Organisatie bewerken’ (Edit organisation). Klik op die knop.
  6. Het pop-upvenster dat verschijnt, bevat de beschikbare bedrijfsgegevens. Bewerk de inhoud en klik op ‘Update’ (Bijwerken) als je klaar bent.