Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1. Log in met je accountgegevens en klik op de pijl rechtsboven op het scherm. Onder je naam, e-mailadres en rol vind je de optie ‘Wachtwoord wijzigen’ (Change Password). Om veiligheidsredenen moet je een veilig wachtwoord kiezen dat minstens 8 tekens lang is en ten minste één cijfer en een symbool bevat. Dit is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen.
  2. Geef in EVA je huidige wachtwoord op, typ een nieuw wachtwoord en herhaal het. Na bevestiging zal je wachtwoord worden bijgewerkt.